ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΕΗ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 19-1-12 το πρωί 9.πμ η παρέμβαση στη ΔΕΗ της Λαικής Συνέλευσης Αγ.Νεκταρίου και της Επιτροπής Αγώνα Θεσσαλίας "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ".

Δηλώσαμε κατηγορηματικά  την αντίθεσή μας στο ενσωματωμένο στους λογαριασμούς ρεύματος  χαράτσι ακινήτων και την εναντίωσή μας σε οποιαδήποτε διακοπή ρεύματος σε σπίτι συμπολίτη μας.
Διατρανώσαμε την απόφασή μας να επανασυνδέουμε το ρεύμα σε κάθε περίπτωση διακοπής λόγω μη πληρωμής του χαρατσιού, αλλά και στις περιπτώσεις οικονομικής αδυναμίας που οδηγούνται συμπολίτες μας από την κυβερνητική πολιτική της εξαθλίωσης και της καταστροφής, της κυβέρνησης του Παπαδήμ(ι)ου, της Ε.Ε και  του ΔΝΤ.
Πήραμε τη διαβεβαίωση των συνδικαλιστών της ΔΕΗ, ότι δεν θα προβούν οι ίδιοι σε καμία διακοπή ρεύματος και απομένει να αντιμετωπίσουμε τον εργολάβο ιδιώτη που θα αναλάβει το "ανθυγιεινό και επικίνδυνο" έργο της διακοπής ηλεκτροδότησης.

Το ενδιαφέρον του κόσμου, που πήγαινε να πληρώσει τους λογαριασμούς ρεύματος κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας μας, ήταν μεγάλο.Συμπληρώθηκαν 30 αιτήσεις προς τη ΔΕΗ πληρωμής λογαριασμών ρεύματος χωρίς το χαράτσι. Επιπλέον είχαμε πολλές ερωτήσεις για το κίνημά μας και του χώρου που συγκαλείται η συνέλευσή μας.  

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥς ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ»
(Συνέλευση της επιτροπής κάθε: Τετάρτη, 6.30μμ, ΧΩΡΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, Ιωλκού 33, Βόλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου