ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλίας καλεί τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες να πλαισιώσουν άμεσα της λαϊκές συνελεύσεις γειτονιάς και την συνέλευση της επιτροπής μας, για να δοθούν οι επερχόμενες αποφασιστικές μάχες ενάντια στην ανεργία, τη φορολοηστεία, τις συνεχιζόμενες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, τη κοινωνική καταστροφή.

Καθώς οι νέοι λογαριασμοί της ΔΕΗ και των άλλων παρόχων ρεύματος που περιέχουν τη 2η δόση του φόρου ΔΝΤ, έχουν ειδικό μήνυμα για την μελλοντική διακοπή ηλεκτροδότησης, αποστέλλουμε στους αρχιτραπεζίτες φοροληστές και σε όσου λεηλατούν τη ζωή μας, ότι κάθε συνοικία, κάθε γειτονιά, κάθε δρόμος θα γίνει οχυρό μάχης των όρων επιβίωσης του λαού. Η Kερατέα δεν είναι μακριά μας, ο Δεκέμβρης είναι στη μνήμη μας υποθήκη των αγώνων μας και οι αγώνες των απεργών χαλυβουργών και των μαχόμενων εργαζομένων μας εμπνέουν.

Οι εξουσιαστές πιστεύουν ότι μπορούν να μας επιβληθούν αλλά είναι γελασμένοι. Οι γραφειοκράτες συνδικαλιστές και τα συνδικαλιστικά ιερατεία ότι μπορούν να μας ελέγξουν, αλλά απατώνται. Η οργή και η απόγνωση οργανώνεται και θα ξεσπάσει πάνω τους.

Το σύνθημα μας είναι ένα: No passaran!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Αλληλεγγύη, οργάνωση, εξέγερση και ανατροπή όσων μας κλέβουν τη ζωή.
14 ΓΕΝΑΡΗ 2012

ΔΡΑΣΕΙΣ:
Τρίτη 17/1, 5.30μμ, επείγοντα περιστατικά Νοσοκομείου Βόλου, παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στη χρεοκοπία της υγείας.
Κάθε Τετάρτη, 6.30μμ, ΧΩΡΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ Ιωλκού 33, Βόλος (τακτική συνέλευση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου