ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΚΕΠΑ – Κέντρα Πιστοποίησης Αναλγησίας ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΚΕΠΑ – Κέντρα Πιστοποίησης Αναλγησίας

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Στις 11 Ιουνίου, 10.00 το πρωί, προβήκαμε σε διαμαρτυρία  έξω από τις Επιτροπές ΚΕΠΑ (Λ. Ειρήνης 129 Ν. Ιωνία Βόλου), που λειτουργούν συνεχώς σε βάρος των θεραπευτικών και προνοιακών αναγκών των ΑΜΕΑ – αναπήρων και υπέρ των μνημονιακών δεσμεύσεων και συνεχίζουν να κρίνουν στο ελάχιστο το ποσοστό αναπηρίας ,αλλά και να αφαιρούν  το δικαίωμα επιδόματος και σύνταξης σε χρόνιους ασθενείς.

Θα εξεταζόταν και η ένσταση του μέλους της συνέλευσης γειτονιάς Αγ. Νεκταρίου, Αθηνάς Σταφυλίδου, αναφορικά με τα ποσοστά αναπηρίας των δύο παιδιών της, που είχαν κοπεί προς τα κάτω, με αποτέλεσμα τη μείωση των επιδομάτων αναπηρίας των παιδιών, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Κατά την είσοδό μας στην αίθουσα συνεδριάσεων της επιτροπής, οι "υπάλληλοι" γιατροί μας "διαβεβαίωσαν ότι είναι μαζί μας"! Το αποτέλεσμα ήταν να παραμείνουν μειωμένα τα ποσοστά αναπηρίας των παιδιών!

Ως πότε διατεταγμένες και βάρβαρες αποφάσεις, στο όνομα των κερδών, του πρωτογενούς πλεονάσματος και σε βάρος της ανθρώπινης ζωής;
Ποια είναι  η ευθύνη των γιατρών που απαρτίζουν τις επιτροπές; Μπορούν να λειτουργούν σε διατεταγμένη υπηρεσία ,υπακούοντας μόνο στα κέρδη και τις ζημιές ενός χρεοκοπημένου συστήματος; παραβλέποντας τον Άνθρωπο και τον όρκο που έχουν δώσει; Ποια είναι η θέση του Ιατρικού Συλλόγου και τι συστάσεις κάνει στα μέλη του;
Ευχαριστούμε το πολιτικό προσωπικό, που με τις καίριες πολιτικές παρεμβάσεις του, συντέλεσε στην αντιμετώπιση του προβλήματος!
Ευχαριστούμε τους γιατρούς της επιτροπής, που διαβεβαίωσαν ότι είναι μαζί μας! Που επιβεβαίωσαν τον όρκο τους στην υποστήριξη της ανθρώπινης ζωής!

Αυτοί μιλάνε για κέρδη και ζημιές, εμείς μιλάμε γι’ ανθρώπινες ζωές
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ
 
ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ-ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου