ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΤΡΙΤΗ 30 ΙΟΥΝΗ, 7μμ, ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ. ΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ.


ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΙΣ ΧΑΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΜΑΣ, Η ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ ΤΑΞΗ



Η Λαϊκή Συνέλευση Γειτονιάς Αγ. Νεκταρίου, από την ίδρυσή της & στον καιρό των μνημονίων, είτε με δεξιές, είτε με εθνο-σωτήριες κυβερνήσεις, παλεύει ενάντια στην εξαθλίωση της ζωής μας, για να πληρώσει την κρίση το κεφάλαιο, απορρίπτοντας τους εκβιασμούς του διεθνούς αλλά και ντόπιου  κεφαλαίου καθώς και των πολιτικών υποστηριχτών τους.

Η Συνέλευση δεν περιμένει ένα δημοψήφισμα για να συνεχίσει τους αγώνες της. Επειδή είναι ένα δημοψήφισμα που δείχνει το αδιέξοδο, τις σοβαρές προεκλογικές υπαναχωρήσεις της κυβέρνησης και την κοροϊδία απέναντι στο λαό που τη ψήφισε.

Παραμένουμε στις επάλξεις του αγώνα, χωρίς ανάθεση και διαμεσολάβηση, με αποφασιστικότητα, για να πληρώσει την κρίση το κεφάλαιο και να ανοίξουμε νέους δρόμους χειραφέτησης, με αίτημα πάλης «τα εργοστάσια στους εργάτες, η παραγωγή στους παραγωγούς και όλες οι κοινωνικές διαδικασίες στα χέρια των από κάτω».

Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στο «Καραβάνι Αγώνα & Αλληλεγγύης», όλων των πολιτικών/κοινωνικών/κινηματικών συλλογικοτήτων και των μεμονωμένων αγωνιστών που συμφωνούν ότι η κοινωνική χειραφέτηση είναι έργο των ίδιων των εργαζομένων, της ίδιας της εργατικής τάξης που επιλέγει δημοκρατικά μέσα στους αγώνες, τα όπλα, τις μορφές οργάνωσης και το δρόμο για την κοινωνική της απελευθέρωση από όλα τα δεσμά καταπίεσης και εκμετάλλευσης.

Για να χτίσουμε την άλλη όχθη της κρίσης, που δεν μπορεί παρά να είναι, μία άλλη ζωή, σε ένα κόσμο ριζικά αλλαγμένο, επιτέλους ανθρώπινο, χωρίς εκμετάλλευση, καταπίεση, εξευτελισμό ανθρώπου από άνθρωπο.

ΔΟΥΛΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΤΕΓΗ, ΥΓΕΙΑ, ΡΕΥΜΑ & ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου