ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΔΕΥΑΜΒ


Η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλίας "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ΅" πραγματοποίησε σήμερα στις στις 13.40 το μεσημέρι παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη ΔΕΥΑΜΒ, της οποίας to Διοικητικό Συμβούλιο θα συζητούσε τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας αλλά και τη νέα τιμολογιακή πολιτική του 2012,ζητώντας από τη ΔΕΥΑΜΒ, να μην προχωρήσει στη διακοπή νερού σε άτομα που δεν μπορούν να πληρώσουν το νερό, καταγγέλλοντας παράλληλα ότι, ήδη συνεργεία της ΔΕΥΑΜΒ διακόπτουν την υδροδότηση σε μακροχρόνια ανέργους οικογένειες με νεφροπαθείς και υπερήλικες.
Μέλη της επιτροπής μας ανέβηκαν στη συνέχεια και στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΔΕΥΑΜΒ και παρενέβησαν στο ΔΣ, καταγγέλλοντας τις διακοπές υδροδότησης λόγω απλήρωτων λογαριασμών σε άνεργους, νεφροπαθείς, υπερήλικες.
Τόσο ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ όσο και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ κ. Λ. Μαυρογιάννης δήλωσαν ότι αντιμετωπίζουν κάθε περίπτωση που τους κοινοποιηθεί με ευαισθησία και με διακανονισμούς αλλά όπως δήλωσαν τα μέλη της επιτροπής μας, ένα σημαντικό τμήμα του πληθυσμού βρίσκεται έξω από οποιοδήποτε μοντέλο διακανονισμού εξαιτίας της κρίσης και ότι πρέπει να ληφθεί η απόφαση να μην διακόπτεται η υδροδότηση σε κανένα νοικοκυριό.
Σε διαφορετική περίπτωση η επιτροπή μας μαζί με τις λαϊκές συνελεύσεις γειτονιάς θα επανασυνδέουν την παροχή για να προστατέψουν τα απαραίτητα της επιβίωσης.
Το ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ δεσμεύτηκε μαζί με τη νέα μειωμένη τιμολογιακή πολιτική να μεριμνήσει για όλους όσους βρίσκονται σε αδυναμία πληρωμής και να μην διακόπτει τη υδροδότηση.
Τη μη διακοπή υδροδότησης η επιτροπή μας αλλά και οι λαϊκές συνελεύσεις μπορούν να το εγγυηθούν.


15/12/2012
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου