ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑΜΒ


Η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλίας «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ», διαπιστώνει μέσω των Λαϊκών Συνελεύσεων, τις εκτεταμένες διακοπές υδροδότησης που επιβάλλει η ΔΕΑΥΜΒ λόγω της μη πληρωμής λογαριασμών νερού.
Συνεργεία της εταιρείας διακόπτουν την υδροδότηση  σε μακροχρόνια άνεργους, οικογένειες με νεφροπαθείς και υπερήλικες. Μαζί με τις διακοπές ηλεκτροδότησης νοικοκυριών που αδυνατούν να πληρώσουν όχι απλά το χαράτσι αλλά τον καθεαυτό λογαριασμό του ρεύματος, η επαίσχυντη πολιτική Δημοτικών (κατ’ ευφημισμό) επιχειρήσεων συμπληρώνει την εικόνα της κοινωνικής καταστροφής μετατρέποντας τους ανθρώπους σε σκουπίδια.

Αυτή η πρακτική   της ΔΕΥΑΜΒ απειλεί την υγεία, την αξιοπρέπεια και τη ζωή μας καθώς οι διακοπές νερού και ρεύματος καταδικάζει τις οικογένειες σε θάνατο.
Η πρακτική αυτή είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ και δεν θα εφαρμοστεί. Είναι ένα απόλυτο ΑΙΣΧΟΣ.
Όλα τα κοινωνικά αγαθά είναι δωρεάν και απαιτούμε από τη ΔΕΥΑΜΒ την επανασύνδεση των υδρομετρητών σε όλες τις περιπτώσεις, τη μη διακοπή του νερού και τον καταλογισμό κάθε δαπάνης σε αυτούς που χρεοκόπησαν τη χώρα. Η επιτροπή μας μαζί με τις λαϊκές συνελεύσεις, μέχρι την αναστολή της συγκεκριμένης πολιτικής, θα επανασυνδέει την υδροδότηση σε κάθε νοικοκυριό.

Η επιτροπή μας θα επανέλθει με νέα τοποθέτηση για τη πιο ακριβή τιμολόγηση παροχής νερού από την ΔΕΥΑΜΒ που την κατατάσσει στις πρώτες θέσεις στις εταιρείες ύδρευσης της χώρας, με αποτέλεσμα χιλιάδες οικογένειες να λένε το «νερό, νεράκι», να υδροδοτούνται από κοινόχρηστες βρύσες μέχρι να περισσέψουν λίγα ευρώ για να πληρώσουν μέρος του λογαριασμού νερού.

Καλούμε τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΜΒ να τηρήσουν την ανάλογη στάση του σωματείου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και να σταματήσουν να κόβουν το νερό στους εξαθλιωμένους και τους καταπιεσμένους.


ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!

14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2011
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου