ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Όλα αρχίζουν τώρα - Να φύγουν όλοι!

Η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλίας απορρίπτει κάθε προσπάθεια μιας δήθεν "νέας διακυβέρνησης" της χώρας, καθώς το σύνολο του αστικού πολιτικού προσωπικού αποδέχεται τις συμφωνίες της 26ης Οκτωβρίου, δηλαδή το κούρεμα της ζωής εκατομμυρίων εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων και φτωχών μεσαίων στρωμάτων. Η επιτροπή μας απαιτεί, Όλο το χρέος να διαγραφεί.
Η κρίση είναι καθολική και αφορά το καπιταλιστικό σύστημα. Η κρίση επεκτείνεται ραγδαία σε ολόκληρη την ΕΕ (Ιταλία, Ισπανία) ώς την άλλη άκρη του Αντλαντικού (χρεοκοπία MF GLOBAL). Η κρίση στην Ελλάδα μετά τις απεργίες του Οκτωβρίου και την ανοικτή εξέγερση ενάντια στο πολιτικό προσωπικό την 28η Οκτωβρίου, απονομιμοποιεί πλήρως το πολιτικό σύστημα εξουσίας. Ο λαός βγήκε στους δρόμους και δεν περιμένει.

Η Επιτροπή μας συνεχίζει τη δραστηριότητά της ενάντια στα χαράτσια και την επιδείνωση των όρων ζωής καλώντας στη δημιουργία τοπικών επιτροπών αγώνα, δρόμων, γειτονιάς, συνοικίας, χώρων δουλειάς, ως τα μόνα όργανα που μπορούν να δώσουν τις αναπόφευκτες μάχες αποτελεσματικά στους δρόμους, επιβάλλοντας τη λαϊκή θέληση να φύγουν όλοι. Είμαστε ενάντια σε κάθε κοινοβουλευτικό δρόμο που νομιμοποιεί τη κοινωνική καταστροφή.
.
Η Επιτροπή μας έχει αντιτάξει στη χρεοκοπία το σύνθημα "Εξέγερση & Επανάσταση" και με αυτά τα συνθήματα συμμετείχε στην λαϊκή εξέγερση της 28ης Οκτωβρίου, με τα δικά της συνθήματα και τα δικά της πανό.
Η απομάκρυνση της σημερινής κυβέρνησης δεν επιλύει το ζήτημα της χρεοκοπίας του καπιταλισμού, απαιτείται τώρα ανατροπή όλων τους.
Απαιτούμε μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και χρεοπημένες ζωές γι αυτό παίρνουμε τη τύχη της ζωής στα χέρια μας και δεν πρόκειται να την αφήσουμε στα χέρια των αστών πολιτικάντηδων.

Συνεχίζουμε τις δράσεις ενάντια στα φορολογικά χαράτσια και τα χαράτσια της ΔΕΗ:
1. Παρασκευή, 4/11, 5.300μμ, πλ. Ευαγγελίστριας, Ν. Ιωνία
2. Σάββατο, 5/11, 11.00πμ, λαϊκή Γ. Δήμου, Βόλος (συνάντηση s/m Μαρινόπουλου, Ιωλκού & Γ. Δήμου)
3. Δευτέρα, 8/11, 5.30μμ, εκκλησία Αγ. Αναργύρων, Βόλος
4. Τετάρτη, 10/11, 6.30μμ, ΧΩΡΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, Ιωλκού 33, Βόλος (τακτική συνέλευση)
5. Κυριακή, 13/11, 11.00πμ, Μεταξουργείο-Ν. Ιωνία, ανοικτή συγκέντρωση, συζήτηση.

3/11/2011
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ"

http://denplirono-anatropi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου