ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Για “μπαταχτσήδες” κάνει λόγο ο Διευθ. της ΔΕΔΔΗΕ – Αστυνομία έξω από την ΔΕΗ στην παράσταση διαμαρτυρίας

Το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη ΔΕΗ από την Κίνηση Ενάντια στις διακοπές ρεύματος, στην οποία συμμετέχουν συλλογικότητες του κινήματος της πόλης.
Μέλη της Κίνησης επισκέφτηκαν τον διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ, κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος φανερά ενοχλημένος από την παράσταση διαμαρτυρίας ανέφερε ότι εκτελεί εντολές σχετικά με τις διακοπές ρεύματος και πως είναι σωστό το μέτρο των διακοπών, καθώς το ρεύμα κόβεται σε “μπαταχτσήδες”. Ανέφερε ως λύση να ενταχτούν στο Κοινωνικό Τιμολόγιο όσοι αδυνατούν να πληρώσουν, άσχετα με το αν τα κριτήρια της ένταξης γίνονται ολοένα και πιο πολλά και σαφώς δεν ανταποκρίνονται σε οικογένειες όπου υπάρχει μόνο ένας εργαζόμενος.
Προέτρεψε τα μέλη της κίνησης “να κάνουν τη δουλειά τους, για να κάνει κι αυτός τη δική του”. Να συνεχίσει δηλαδή ανενόχλητος τις διακοπές ρεύματος σε δεκάδες νοικοκυριά στη Μαγνησία καθημερινά.
Στη συνέχεια στη ΔΕΗ έφτασαν μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, από όπου πέρασαν μαρσάροντας κοιτώντας τα μέλη της Κίνησης, και στη συνέχεια παρακολουθούσαν την παράσταση διαμαρτυρίας μέσα από γωνιακό κατάστημα απέναντι από τη ΔΕΗ.
http://www.vforvolos.gr/local-news/gia-mpatachtsides-kani-logo-o-diefth-tis-deddie-astinomia-exo-apo-tin-dei-stin-parastasi-diamartirias/#.VmgLpV6LX-s 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου