ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ COCA COLA



Η εταιρία 3Ε, κάτοχος εκατοντάδων κερδοφόρων επιχειρήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο, επέβαλε ξαφνικό θάνατο αυτή τη φορά στο εργοστάσιό της στο Βόλο, συμβάλλοντας στην «ερημοποίηση» της πρώτης βιομηχανικής περιοχής, η οποία έχει μετατραπεί, όπως και η Β’ ΒΙΠΕ, από περιοχή εργασίας για χιλιάδες εργαζόμενους σε περιοχή φάντασμα.

Η ευθύνη για την παγκόσμια καπιταλιστική κρίση που στέλνει στην ανεργία, εξαθλιώνει και εξοντώνει τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζόμενων σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά και στη χώρα μας βαραίνει μόνο τους κεφαλαιοκράτες, οι οποίοι χέρι - χέρι  με τράπεζες και κράτος επιβάλλουν ένα σύστημα που γεννά μόνο τέρατα, φασισμό και θάνατο.

Όσο εκείνοι που ευθύνονται για τη διάλυση ολόκληρης της κοινωνίας και του παραγωγικού ιστού της χώρας υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους, άλλο τόσο πρέπει κι όλοι εμείς, οι παραγωγοί του πλούτου, να παλέψουμε για να έρθει όλος στα χέρια της κοινωνίας.

Μόνη λύση είναι η αποδέσμευση από το σύστημα που γεννά τη βαρβαρότητα, τις απολύσεις, την ανεργία, τη φτώχεια, τη μιζέρια και το φόβο. Πρέπει να διαλέξουμε την εξέγερση και την ανατροπή, για να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας, προτάσσοντας τις δικές μας ανάγκες και επιθυμίες. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, όλες τις σκόρπιες φωνές όσων πλήττονται από τη συνεχιζόμενη κρίση, παλεύοντας για νέες μορφές οργάνωσης του αγώνα με θάρρος και τόλμη σε ένα πρόγραμμα κοινωνικής ανατροπής και ταξικής απελευθέρωσης.

Μπορούμε.

Είμαστε στο πλευρό σας υλικά και ηθικά με όσες δυνατότητες έχουμε, μέσω των δράσεων μας. Με 4 χρόνια αγώνα, φωνάζουμε και κάνουμε πράξη, «τα εργοστάσια ανήκουν στους εργάτες», ανήκουν σε εμάς τους ίδιους  που παράγουμε τα πάντα και δεν έχουμε τίποτα. Επειδή η ταξική αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, ενώνουμε τη φωνή και τη δράση μας με συλλογικότητες, κινήματα, με εργαζόμενους και άνεργους, σε κάθε τόπο. Μόνο έτσι μπορούμε να νικήσουμε.

Η Λαϊκή Συνέλευση Γειτονιάς Αγ. Νεκταρίου στηρίζει τα δίκαια αιτήματά σας και σας καλεί να ανοίξετε τον αγώνα σας στην τοπική κοινωνία ώστε να σταθεί στο πλευρό σας. Καλούμε επίσης όλα τα μαχόμενα τμήματα της εργατικής τάξης να σταθούν στο πλευρό σας, άνεργους/-ες, εργαζόμενους/-ες, φοιτητές/-τριες, μαθητές/-τριες, συνταξιούχους, να σας στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις γιατί μας αφορά όλους. Σήμερα είστε εσείς, χτες ήμασταν εμείς, αύριο θα είναι άλλοι που θα βρεθούν στο σταυροδρόμι ζωής και θανάτου και στο ερώτημα πως θα ταΐσουμε τις οικογένειές μας.

ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου