ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Ούτε στη Χλόη, ούτε πουθενά…


Ούτε στη Χλόη, ούτε πουθενά…
Η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής ανακοίνωσε ότι το ερχόμενο Σάββατο 21/11, με παρουσία των υπόδικων βουλευτών της Γ. Λαγού –αυτού που, σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, έδωσε το «πράσινο φως» για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα- και Π. Ηλιόπουλου, θα πραγματοποιήσει πανθεσσαλική πολιτική συγκέντρωση σε ιδιωτικό κέντρο διασκέδασης στη Χλόη, ένα χωριό 250 κατοίκων, 20 χλμ μακριά από το Βόλο.

Προηγουμένως είχε επιλεχθεί και ανακοινωθεί το πρώην Δημαρχείο Διμηνίου ως ο χώρος διεξαγωγής της συγκέντρωσης, επιλογή που η ΧΑ αναγκάστηκε να αλλάξει κάτω από την πίεση του αντιφασιστικού κινήματος της πόλης.

Ο αρχηγός της ΧΑ ανέλαβε πρόσφατα την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία Φύσσα, η δίκη δεκάδων ηγετικών στελεχών και μελών της ΧΑ συνεχίζεται και καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία που αποκαλύπτουν τον εγκληματικό χαρακτήρα αυτής της οργάνωσης. Αν και πιστεύουμε ότι μετά από όλα αυτά όποιος εξακολουθεί να υποστηρίζει την ΧΑ θα πρέπει να είναι είτε συνειδητός φασίστας, είτε αθεράπευτα ηλίθιος, εν τούτοις θα επαναλάβουμε για μια ακόμα φορά.

Η ΧΑ δεν είναι ένα αντισυστημικό κόμμα όπως θέλει να αυτοπαρουσιάζεται, δεν προασπίζεται τα λαϊκά συμφέροντα, δεν έχει καμιά συμμετοχή σε απεργιακές κινητοποιήσεις και κοινωνικές διεκδικήσεις. Αντίθετα διαπλέκεται και υποστηρίζει έμπρακτα το σύστημα (υπενθυμίζουμε τις κρυφές συνομιλίες Κασιδιάρη-Μπαλτάκου), υποστηρίζει επί της ουσίας τα μνημόνια (υπενθυμίζουμε την θέση του Ν. Μιχαλολιάκου υπέρ του ευρώ), υποστηρίζει μεγαλοεπιχειρηματίες και εφοπλιστές (υπενθυμίζουμε τις θέσεις της ΧΑ υπέρ της Eldorado Gold, υπέρ του ξεπουλήματος της Αγροτικής Τράπεζας, υπέρ της ελάχιστης φορολόγησης των μεγάλων πλοιοκτητών, αλλά και την επίθεση ΧΑιτών εναντίον μοτοπορείας διαμαρτυρίας για τους 4 νεκρούς εργάτες στα ΕΛ.ΠΕ.).

Όσο για τον Α. Μπέο, τον Δήμαρχο-ντροπή για την πόλη του Βόλου, που για δεύτερη φορά παραχώρησε δημόσιο χώρο -το πρώην Δημαρχείο Διμηνίου- για την εκδήλωση της ΧΑ με το «επιχείρημα» ότι «η ΧΑ είναι ένα ακόμα κόμμα όπως όλα τα άλλα», αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι ξεπληρώνει την προεκλογική υποστήριξη της ΧΑ στο πρόσωπό του, υποστήριξη που δυστυχώς δεν διέκριναν χιλιάδες συμπολίτες μας και συντάχτηκαν με τον εκλεκτό των φασιστών.

Το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα καλεί σε προσυγκέντρωση το Σάββατο 21/11, στις 4μμ, στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ούτε στη Χλόη, ούτε πουθενά, δεν θα αφήσουμε τους φασίστες να νοιώθουν ανενόχλητοι.
Βόλος, 19/11/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου