ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΕΡΓΙΑ, ΠΕΜΠΤΗ 12/11, 10.30πμ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΒΟΛΟΥ





 











Οι ωμοί εκβιασμοί του Κεφαλαίου που συντηρεί τη σωτηρία του καπιταλισμού μέσω μιας κυβέρνησης ταξικής συνεργασίας και εθνικής σωτηρίας, συνεχίζονται. Τα πέτρινα μνημονιακά χρόνια δεν τέλειωσαν ποτέ. Νέες στρατιές ανέργων έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες. Το νέο μνημόνιο είναι γεγονός ρίχνοντας την προτελευταία βολή σε όλους αυτούς που απαιτούν να μπει ένα τέλος στη σκληρή φυλακή του χρηματιστηριακού κεφαλαίου.

Η τελευταία βολή, όμως, είναι στα χέρια μας και δεν πρέπει να είναι χαριστική απέναντι σε όλους αυτούς που υπηρετούν ντόπια και ξένα συμφέροντα: Απέναντι σε αυτούς που εκμεταλλεύονται τον ιδρώτα των εργαζομένων. Αυτών που θησαυρίζουν εκ νέου στις πλάτες του, στις πλάτες που σηκώνουν το βάρος ενός χρέους που οι κεφαλαιοκράτες προκάλεσαν. Απέναντι στους τραπεζίτες που τώρα πια έχουν “αριστερό” άλλοθι. Απέναντι στα ξεπουλημένα Μέσα Ενημέρωσης και στο δεξί χέρι ενός ανάπηρου κοινοβουλευτικού κόσμου: Τον φασισμό.

Καλούμε όλο τον κόσμο να τσακίσει την καπιταλιστική βαρβαρότητα μέσα από την διαρκή πάλη των κοινωνικών κινημάτων και συλλογικοτήτων. Με αγώνα από τα κάτω χωρίς αναθέσεις, εντολές και καπελώματα μιας γραφειοκρατικής συνδικαλιστικής ηγεσίας που φλερτάρει με την εξουσία.

Καλούμε σε διαδήλωση ενάντια στους πλειστηριασμούς των σπιτιών και της ζωής μας, την Πέμπτη 12/11, 10.30πμ, στα Δικαστήρια Βόλου.

Στις κάθε κυβερνήσεις των μνημονίων, να αντιτάξουμε ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ την οργισμένη αντίδρασή μας, για να μην συνεχίσουμε να έχουμε ως μόνιμη επιλογή την κόλαση!
Να μην επιτρέψουμε καμιά κατάσχεση και πλειστηριασμό σε βάρος των οικονομικά αδύνατων και εξαθλιωμένων συμπολιτών μας, σε βάρος της εργαζόμενης πλειοψηφίας και των ανέργων.

Κανένα σπίτι σε χέρι τραπεζίτη.
Ορίζουμε το δικό μας αύριο μέσα από τους αγώνες.
Παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΒΟΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου