ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

Σύσταση Δημιουργικού Εργαστηρίου Για Παιδιά Ενσωματώνοντας Τα Εικαστικά Στο Θεατρικό ΠαιχνίδιΤο δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά θα χρησιμοποιήσει το κύριο εργαλείο της μάθησης, το παιχνίδι. Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, τα παιδιά θα ευαισθητοποιηθούν γύρω από μια θεματολογία, θα πάρουν αφορμές και έτσι θα εκφράσουν με λόγο, κίνηση και δημιουργικότητα εικαστική αυτά τα οποία τους συγκίνησαν.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι το παιδί να ενεργοποιήσει τη φαντασία του, να οξύνει την κρίση του, να γνωρίσει το σώμα του, να μαθαίνει να παρατηρεί, να εξασκεί τη συγκέντρωση, την προσοχή του και την έκφρασή του. Επίσης, σημαντική είναι η κοινωνικοποίηση του παιδιού μέσω της συνύπαρξής του με άλλους σε μια ομάδα με κοινό σκοπό (ανάπτυξη της αλληλεγγύης, του σεβασμού ως προς τον άλλον, της εμπιστοσύνης της ομάδας, της ανάγκης του άλλου).

Το εργαστήρι θα έχει διάρκεια 90 λεπτών και συχνότητα 1 φορά/μήνα. Τα υλικά για το εικαστικό μέρος θα είναι απλά και θα δίνονται οδηγίες πριν από κάθε μάθημα για το τι πρέπει κάθε παιδί να φέρει. Απευθύνεται σε παιδιά 5-10 ετών.
Το ανώτατο όριο συμμετοχών λειτουργίας της ομάδας είναι τα 15 παιδιά.

Εμψυχώτριες:
  • Νούλα Κοραλία (Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής - Βρεφονηπιοκόμος)
  • Μητρουλά Μαρία (Τεχνικός Κοσμήματος)
Για συμμετοχές τηλ: Χριστίνα 6984263322ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου