ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Δελτίο τύπου – Καταγγελία



Οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα, μεταναστών και εν δυνάμει κάθε εργαζόμενου αγωνιστή συνεχίζουν να χτυπούν.

Με τη λήξη του περιφερειακού συμβουλίου της 29ης Φεβρουαρίου, ομάδα 15 περίπου μελών της Χρυσής Αυγής, που βρισκόταν από την αρχή της συνεδρίασης εντός της αίθουσας του συμβουλίου, προπηλάκισαν και επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν με απειλές κατά της σωματικής τους ακεραιότητας τον περιφερειακό σύμβουλο της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία Ντούρο Στάθη, καθώς και μέλη της παράταξης που βρίσκονταν στη συνεδρίαση.

Η Λαϊκή Συνέλευση Γειτονιάς Αγ. Νεκταρίου καταγγέλλει την φασιστική επίθεση εναντίον της Αριστερής Παρέμβασης και του Στάθη Ντούρου, από τους οπαδούς των ναζιστών που έδρασαν  καθ’ υπόδειξη των περιφερειακών συμβούλων της Χρυσής Αυγής, Π. Ηλιόπουλου και Α. Καλούτσα.

Μία επίθεση που θέλει να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα εκφοβισμού και τρομοκράτησης σε κάθε αγωνιστή, αντιφασίστα, αριστερό, εργαζόμενο.

Το δικό μας ξεκάθαρο μήνυμα είναι ο καθημερινός αγώνας για την ανατροπή μιας χρεοκοπημένης κυβέρνησης, πολιτικού υπερασπιστή ενός συστήματος που απειλεί να μας θάψει στα συντρίμμια του και που εκτρέφει το φασισμό.

Ενός καθεστώτος έκτακτης ανάγκης, διώξεων, καταστολής των αγώνων του εργατικού κινήματος και κάθε κοινωνικού αγώνα, ενώ την ίδια στιγμή υποθάλπει τους φασίστες αγνοώντας την παρουσία τους.

Ο αγώνας για μια άλλη κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, ενάντια σε όλους εκείνους που καταστρέφουν τη ζωή μας.



ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου