ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Ούτε στο Βόλο Ούτε πουθενά, Τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά, σε πόλεις και χωριά



Η στοχευμένη φασιστική επίθεση εναντίον εργάτη μετανάστη, στις 22 Απριλίου στο νησί Τρίκερι, όχι μόνο δε μας τρομοκρατεί αλλά μας εξοργίζει ώστε να εντείνουμε την πάλη μας ενάντια στο τέρας του φασισμού και τον καπιταλισμό που τον γεννά και τον τροφοδοτεί.

Η επίθεση εναντίον του μετανάστη αφορά ξυλοδαρμό που δέχτηκε για δεύτερη φορά. Αμέσως όμως καταγγέλθηκε από δημοτική σύμβουλο του Νοτίου Πηλίου αλλά και από δημοσιογράφο της ιντερνετικής σελίδας «vforvolos», που εν συνεχεία δέχτηκαν τα φασιστικά πυρά απειλών.

Τα "χτυπήματα" μόνο τυχαία δε μπορεί να είναι αφού έπονται αυτών ενάντια σε μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής και συμπίπτουν με τόσα αλλά που στόχο έχουν όχι μόνο τους πιο αδύναμους, αποκλεισμένους αυτής της γης που παλεύουν για το δικαίωμα στη ζωή χωρίς εκμετάλλευση και εξευτελισμό, αλλά και όσους παλεύουν ενάντια στη βαρβαρότητα του καπιταλισμού και του φασισμού.

Στεκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων που χτυπήθηκαν φασιστικά.

Καταγγέλλουμε τους δράστες και όσους υποθάλπουν αυτούς.

Όλοι εμείς οι αποκλεισμένοι, εργαζόμενοι, άνεργοι δίνουμε και θα δώσουμε τη μάχη ενάντια στο φασισμό και το σύστημα που τον γεννά, όχι μόνο έξω από αίθουσες δικαστηρίων αλλά καθημερινά σε κάθε δραστηριότητα της ζωής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου