ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Σάββατο, 22 Φλεβάρη, 6μμ, Αγριά


 
 
Η Λαϊκή Συνέλευση Γειτονιάς Αγ. Νεκταρίου συμμετέχει και καλεί στην διαμαρτυρία στην Αγριά, με αφορμή το συνέδριο του ΣΕΒ Θεσσαλίας και την παρουσία σε αυτό κυβερνητικών στελεχών.

Απέναντί μας είναι οι καταστροφείς της ζωής μας: οι εργοστασιάρχες - που αντιμετωπίζουν "αντίξοες συνθήκες" επιχειρηματικότητας - και οι πολιτικοί τους προστάτες - που οραματίζονται "επανεκκίνηση" της οικονομίας - το success story τους.

Με αγαστή συνεργασία διεξάγουν ενιαίο πόλεμο ενάντια στους εργαζόμενους, επιχειρώντας μέσα από τη διαρκή υποβάθμιση των κατακτήσεών μας, να κάνουν μια νέα βουτιά στην εκμετάλλευση της ανθρώπινης εργασίας.

Ο κόσμος της εργασίας είναι γι' αυτούς οι "αντίξοες συνθήκες", εμείς οι άμισθοι σκλάβοι είμαστε οι όροι "επανεκκίνησης" της οικονομίας τους, αυτοί που πεθαίνουν για να επιτευχθεί το success story τους!

Η γενική συνέλευση του ΣΕΒ Θεσσαλίας μας δίνει την ευκαιρία να τους θυμίσουμε ότι με τους ανέμους που έσπειραν σύντομα θα θερίσουν θύελλες. Για μια νέα εργατική επανεξόρμηση που θα αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό για την ανατροπή τους. Για να ζήσουμε στο μπόι των δικών μας ονείρων. 


Σάββατο, 22 Φλεβάρη, 6μμ, Αγριά

(προσυγκέντρωση στην εκκλησία του Αγ. Γεωργίου)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου