ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Μνημονιακή «Ανάπτυξη»: Μαζική παραγωγή ανέργων και βαριά βιομηχανία δικών εναντίον αγωνιστών κατά των διοδίων με νόμο του μετεμφυλιακού κράτους!



Μνημονιακή «Ανάπτυξη»: Μαζική παραγωγή ανέργων και βαριά βιομηχανία δικών εναντίον αγωνιστών κατά των διοδίων με νόμο του μετεμφυλιακού κράτους!

Μαζί με όλα τα απίθανα ψέματα που ξεφούρνισαν οι κυβερνώντες (η χώρα είναι θωρακισμένη από τη κρίση, λεφτά υπάρχουν, τα φάγαμε μαζί), έχει προστεθεί από τη νέα μνημονιακή κυβέρνηση (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) της τρόικας (ΕΕ,ΕΚΤ,ΔΝΤ) το «χαρμόσυνο νέο», ότι μετά τη νέα δόση μαμούθ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, η χώρα θα μπει στην «ανάπτυξη»…….
Όμως εκείνο για το οποίο παραμένει και θα παραμείνει πρωταθλήτρια η χώρα την εποχή της μνημονιακής «ανάπτυξης» είναι η μαζική παραγωγή ανέργων και εξαθλιωμένων, το ρεκόρ ρατσιστικών επιθέσεων από ναζιστικές συμμορίες και οι «επενδύσεις» στη βαριά βιομηχανία παραγωγής δικών, όσων αγωνίζονται και αντιστέκονται στην καπιταλιστική καταστροφή.

Από το Ρίο, τη Κόρινθο, τις Αφίδνες, το Βόλο και τη Λάρισα, εκατοντάδες αγωνιστές έχουν κληθεί να απολογηθούν, για τον αγώνα κατά της εκχώρησης των δημοσίων δρόμων στους μεγαλοεργολάβους και τους τραπεζίτες, υπέρογκες αποζημιώσεις για δυσφήμηση ζητούνται, αγωνιστές σέρνονται στα δικαστήρια με ανύπαρκτες κατηγορίες. Ενώ οι συμβάσεις παραχώρησης των δρόμων δημιούργησαν ένα καθεστώς ανελευθερίας μέσα στην ίδια μας τη χώρα, αντί να κάθονται στο σκαμνί των δικαστηρίων οι υπεύθυνοι της καπιταλιστικής χρεοκοπίας, το αστικό κράτος έκτακτης ανάγκης παραπέμπει στις αίθουσες των δικαστηρίων όσους αγωνίζονται για την ελευθερία!
Σε Βόλο και Λάρισα, 20 και πλέον αγωνιστές (οι περισσότεροι από Βόλο), παραπέμπονται σε δίκες εντός του Γενάρη 2013, κατόπιν εισήγησης του εισαγγελέα Λάρισας, περί «πρόκλησης ή διέγερσης σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος», του φρονηματικού μετεμφυλιακού άρθρου 184/1951 του ΠΚ, άρθρο ενταγμένο στο βαρύγδουπο κεφάλαιο περί ΕΠΙΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ.
Οι ληστρικές συμβάσεις παραχώρησης των δρόμων, οι ιδιωτικοποιήσεις κοινωνικών αγαθών, τα μνημόνια και η φοροληστεία, που έχουν αποσταθεροποιήσει τη ζωή εκατομμυρίων και τους έχουν σπρώξει στη μαζική ανεργία κι εξαθλίωση, δεν ευθύνονται για τίποτα. Βιομήχανοι, εφοπλιστές, μεγαλοεργολάβοι και τραπεζίτες, μαζί με το χρεοκοπημένο πολιτικό τους προσωπικό, προσπαθούν να αποδείξουν με δίκες φρονηματικού χαρακτήρα, ότι αυτοί κάνουν κουμάντο και να αθωώσουν τους εαυτούς τους από τη συστηματική βία εναντίον μας.
Όλες οι κατηγορίες θα καταπέσουν και οι πολιτικές και φρονηματικές διώξεις θα στραφούν εναντίον όλων εκείνων που έβαλαν στην αρχή μπάρες στους δρόμους και μετά σε ολόκληρη τη ζωή μας.
·        Να καταργηθούν όλα τα διόδια, να καταργηθούν όλες οι μπάρες που φράζουν τη ζωή μας.
  • Όλα τα κοινωνικά αγαθά είναι δωρεάν.
  • Λιγότερη δουλειά, δουλειά για όλους με αξιοπρεπείς μισθούς & συντάξεις.
  • Όλο το χρέος να διαγραφεί. Ούτε 1€ για τους τοκογλύφους.
  • Αλληλεγγύη και οργάνωση του αγώνα σε κάθε δρόμο, γειτονιά, συνοικία, χώρο δουλειάς.
  • Να φύγουν όλοι, κυβέρνηση, τρόικα, αφεντικά, φασίστες.
  • Όλη η εξουσία στις επιτροπές μας, στα σωματεία μας, στα συμβούλιά μας.
  • Παίρνουμε τη τύχη της ζωής στα χέρια μας.
  • Άμεση απόσυρση όλων των κατηγοριών για όλους τους αγωνιστές πανελλαδικά.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

21 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2012
ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου