ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 20-6-2012

Στη συνέλευσή μας εξετάσαμε την πορεία των δράσεών μας.

1. Προχωράει ικανοποιητικά η δράση μας για τη δημιουργία Ιατρείου Αλληλεγγύης στον Αγ.Νεκτάριο, στο χώρο της Λαικής Συνέλευσης Αγ.Νεκταρίου. Οι επαφές μας με τους Φαρμακοποιούς ήταν ενθαρρυντικές και συνεχίζουμε την αναζήτηση για Ιατρούς. Περιμένουμε τη βοήθειά σας.

2. Η δράση μας "Τρόφιμα για το λαό", οργανωμένη από τη Λαική Συνέλευση Αγ.Νεκταρίου, με καθημερινή παράσταση διαμαρτυρίας για μία εβδομάδα, στο χώρο του LIDL Φυτόκου, είχε θετικά αποτελέσματα. Το LIDL μας κάλεσε και μας παρέδωσε τρόφιμα και είδη καθαριότητας για να μοιραστούν από τη συνέλευση του Αγ.Νεκταρίου στους φτωχούς συμπολίτες της περιοχής μας.

3. Συζητήσαμε τις πολιτικές εξελίξεις και διαπιστώσαμε ότι η κρίση της πολιτικής εξουσίας
δεν έχει επιλυθεί. Aν και το κενό κυβερνητικής εξουσίας θα καλυφθεί τώρα από το συνασπισμό του κατερειπωμένου παλιού αστικού δικομματικού με τη συνδρομή της συμμαχίας των  «πρόθυμων» τής (όχι και τόσο) Δημοκρατικής και (όχι και τόσο) Αριστεράς του Κουβέλη. Όμως, θα είναι μια πολύ αδύναμη και ετερογενής αστική κυβέρνηση, εν μέσω μιας γενικευμένης καπιταλιστικής χρεοκοπίας, η οποία επεκτείνεται τώρα στην Ισπανία, την Ιταλία, σε όλη την Ευρώπη και διεθνώς. Θα είναι αντιμέτωπη με μια ισχυρή αριστερή Αξιωματική Αντιπολίτευση, και πάνω απ’ όλα με έναν κατεστραμμένο αλλά όχι γονατισμένο λαό, ο οποίος είναι εντελώς εχθρικός στην εφαρμογή του μνημονίου, του  προγράμματος στο οποίο έχει δεσμευτεί δουλικά η νέα κυβέρνηση, όπως άλλωστε έσπευσε να πει και ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Σαμαράς, στην πρώτη του δήλωση αμέσως μετά την εκλογική του «νίκη».

Ο αγώνας συνεχίζεται και πρέπει να δυναμώσουμε τις δράσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου