ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Πορεία αλληλεγγύης στους συλληφθέντες του cine "ΝΙΚΗ"

«Πορεία αξιοπρέπειας και αλληλεγγύης», όπως την χαρακτήρισαν οι πολίτες κάθε ηλικίας που έλαβαν μέρος σε αυτή, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη Ν. Ιωνία Βόλου, μία ημέρα δηλαδή πριν από την δίκη των 4 συλληφθέντων στα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο εγκαταλελειμμένο, από τον πρώην Δήμο Ν. Ιωνίας και νυν Βόλου, cine "ΝΙΚΗ".

Πιο συγκεκριμένα, οι πολιτες, αφού συγκεντρώθηκαν στις 6.00 το απόγευμα στο πάρκο της συμβολής των οδών Λεωφόρου Ειρήνης και Καραμπατζάκη, πραγματοποίησαν πορεία, με την συμπαράσταση της Ανοιχτής Συνέλευσης Μαγνησίας, στους δρόμους της Ν. Ιωνίας, φωνάζοντας συνθήματα συμπαράστασης στους 4 συλληφθέντες όπως:

"Αν δεν αντισταθούμε σε όλες τις γειτονιές, οι πόλεις μας θα γίνουν μοντέρνες φυλακές"

"Το cine η "ΝΙΚΗ" μένει ανοιχτό, όχι από πρωτόκολλο, αλλά από το λαό"

Η πορεία πραγματοποιήθηκε υπό την παρακολούθηση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, που ακολουθούσαν την πορεία, με τους διαδηλωτές να απαντούν στη στάση τους αυτή φωνάζοντας: "Η Χούντα είναι ζωντανή, φοράει κράνη και μας ακολουθεί".

Οι διαδηλωτές πέρασαν και έξω από το παλιό σινεμά, για να καταλήξουν στο σημείο εκκίνησής τους, όπου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για σήμερα το πρωί, στις 09:00, στην πλατεία Ελευθερίας, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου, καθώς όπως προαναφέραμε σήμερα, Τετάρτη 30 Μαΐου, δικάζονται οι 4 συλληφθέντες.
http://e-volos.gr/el/topika_1/poreia_allilegguis_stous_sullif8entes_tou_cine_nikh_video__ena_palio_hxitiko.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου