ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ


ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ

Η Ανοικτή Συνέλευση Μαγνησίας στέκεται αλληλέγγυα στον  αγώνα των εργαζομένων στο ΙΚΑ για να μην περάσουν τα σχέδια συρρίκνωσης και αργότερα διάλυσης των υπηρεσιών του ΙΚΑ που μαθηματικά οδηγούν στην απόλυση χιλιάδων εργαζομένων μέσω της αξιολόγησης στο δημόσιο τομέα.
Ο αγώνας των εργαζομένων του ΙΚΑ Ν. Ιωνίας Μαγνησίας είναι αγώνας επιβίωσης ενάντια στην κατάρρευση και χρεοκοπία ενός βάρβαρου μνημονιακού και κατά βάση καπιταλιστικού συστήματος.
Καθώς οι κοινωνικές παροχές συρρικνώνονται, οι συντάξεις εξατμίζονται και χιλιάδες εργαζόμενοι μένουν ανασφάλιστοι εξαιτίας της αδυναμίας συμπλήρωσης των ορίων ενσήμων και υπήκοοι τρίτων χωρών εξοβελίζονται από την ασφάλιση των γονιών τους (παιδιά που πηγαίνουν σχολείο, ή φοιτούν σε σχολές), με τη κοινωνία στα παγκάκια και τα συσσίτια, η διάλυση του ΙΚΑ μετά από 75 χρόνια λειτουργίας εντάσσεται στην αποσάθρωση των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων εκατομμυρίων εργαζομένων.
Αφού τα αποθεματικά έγιναν καπνός, τώρα δεν υπάρχει χώρος ούτε για τους ασφαλισμένους, ούτε για τους εργαζόμενους.
Μόνο η συστράτευση όλων μας μπορεί να δώσει πνοή στον αγώνα των εργαζομένων καθώς; Τα σημερινά προβλήματα είναι  βαθιά ταξικά και πολιτικά. Δεν αντιμετωπίζονται με απλές διαμαρτυρίες, μαχητικές ή όχι. Απαιτούν την αυτοοργάνωση του εργαζομένων στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, παντού, για την ανατροπή τώρα ολόκληρου του πολιτικού και  οικονομικού συστήματος, με την οργάνωση και κήρυξη γενικής πολιτικής απεργίας ενάντια σε όλους που καταστρέφουν τη ζωή μας. Δεν είναι μια νέα κυβέρνηση μέσα στο καπιταλισμό που θα μας σώσει. Το σύστημα έχει ήδη χρεοκοπήσει. Αντίθετα, θα μας σπρώξει ακόμα βαθύτερα στη άβυσσο της χρεοκοπίας.
Μόνο οι εργαζόμενοι και οι καταπιεσμένοι μπορούν να βάλουν ένα τέλος ανατρέποντας τον καπιταλισμό και τις κυβερνήσεις, έχοντας οι ίδιοι την πολιτική εξουσία για να φτιάξουν μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, ταξική καταπίεση, συσσίτια και χρεοκοπημένες ζωές.
Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων του ΙΚΑ για να νικήσουν
Ενιαίο ταξικό μέτωπο αγώνα ενάντια στους καταστροφείς της ζωής μας

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
Αλληλεγγύη, οργάνωση, εξέγερση και ανατροπή όσων μας καίνε τη ζωή.
ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
(Συνέλευση κάθε Τετάρτη, 6.30μμ, ΧΩΡΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, Ιωλκού 33, Βόλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου