ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Πέμπτη, 15 Μάρτη, 12πμ. Παράσταση διαμαρτυρίας στην εφορία Βόλου ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!

Πέμπτη, 15 Μάρτη, 12πμ.

Παράσταση διαμαρτυρίας στην εφορία Βόλου

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!

Η Ανοικτή Συνέλευση Μαγνησίας καλεί όλους τους εργαζόμενους, άνεργους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Εφορία Βόλου για να ζητήσουμε την άμεση διαγραφή όλων των χρεών που φόρτωσαν στις πλάτες μας οι αστικές κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΛΑΟΣ, οι ευρωπαίοι τροϊκανοί τραπεζίτες για λογαριασμό του χρηματιστηριακού κεφαλαίου.

Παρά την αποδέσμευση της διακοπής της παροχής ρεύματος από τη ΔΕΗ και τη μετάθεση του ζητήματος στο Υπουργείο Οικονομικών (με το σχετικό αλαλούμ που έχει επικρατήσει), εκατομμύρια εργαζόμενοι έχουν να επιλέξουν αν θα πληρώσουν το χαράτσι ακινήτων ή θα φάνε τα παιδιά τους, αν θα πληρώσουν τη δόση του δανείου τους για να έχουν σπίτι ή θα κοιμούνται στα παγκάκια. Καλούμε όλους να συνεχίσουν να μην πληρώνουν το χαράτσι, να αρνηθούν την τηλεοπτική τρομοκρατία, αν και, αυτή τη στιγμή είναι περισσότεροι αυτοί που αδυνατούν να το πληρώσουν, κι αυτός ο αριθμός μεγαλώνει κάθε μέρα.

Είναι χρέος των εργαζομένων στις εφορίες να απαλλάξουν ολοκληρωτικά από κάθε χρέος και χαράτσι την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα γιατί οι κυβερνώντες έχουν ήδη αποφασίσει να μας πνίξουν στον ωκεανό των δικών τους χρεών. Το πρόβλημα των χαρατσιών, μαζί με όλα τα μέτρα των μνημονίων είναι τα μέτρα της καπιταλιστικής καταστροφής. Είναι στενά συνδεδεμένο με τη πληρωμή του καπιταλιστικού χρέους και οδηγεί ραγδαία, μαζί με τη γενικευμένη ανεργία στις πύλες της κόλασης εκατομμύρια ανθρώπους εδώ και σε όλο τον κόσμο.

Το πρόβλημα είναι βαθιά ταξικό και πολιτικό. Δεν αντιμετωπίζεται με απλές διαμαρτυρίες, μαχητικές ή όχι. Απαιτεί την αυτοοργάνωση του καταπιεσμένου πληθυσμού για την ανατροπή τώρα ολόκληρου του πολιτικού και οικονομικού συστήματος, με την οργάνωση και κήρυξη γενικής πολιτικής απεργίας ενάντια σε όλους που καταστρέφουν τη ζωή μας. Δεν είναι μια νέα κυβέρνηση μέσα στο καπιταλισμό που θα μας σώσει. Αντίθετα, θα μας σπρώξει ακόμα βαθύτερα στη κόλαση.

Μόνο οι εργαζόμενοι και οι καταπιεσμένοι μπορούν να βάλουν ένα τέλος ανατρέποντας τον καπιταλισμό και τις κυβερνήσεις, έχοντας οι ίδιοι την πολιτική εξουσία για να φτιάξουν μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, ταξική καταπίεση, συσσίτια και χρεοκοπημένες ζωές.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Αλληλεγγύη, οργάνωση, εξέγερση και ανατροπή όσων μας καίνε τη ζωή.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

http://denplirono-anatropi.blogspot.com/

(Συνέλευση κάθε Τετάρτη, 6.30μμ, ΧΩΡΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, Ιωλκού 33, Βόλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου