ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ την ΠΕΜΠΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 6:00μμ.

8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 - «ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ»

Στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο γιορτάζεται η ημέρα της γυναίκας. Η ημερομηνία επιλέχθηκε με αφορμή μια διαμαρτυρία που έγινε από γυναίκες εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη το 1857, ζητώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας. Τα επόμενα χρόνια, η ίδια ημερομηνία επιλέχτηκε από τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ για να διαμαρτυρηθούν για τις κακές συνθήκες εργασίας και να ζητήσουν ισότητα των δυο φύλων. Η ημέρα της γυναίκας γιορτάστηκε επίσημα στις 8 Μαρτίου το 1909 και δύο χρόνια αργότερα καθιερώθηκε ως παγκόσμια ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.

Στην Ελλάδα , η ΗΜΕΡΑ της ΓΥΝΑΙΚΑΣ τα τελευταία χρόνια, έχασε το πολιτικό της νόημα και "καθιερώθηκε" από τις περισσότερες γυναίκες ως ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΟ-ΠΑΡΕΑΣ, ξένοιαστου και αποκλειστικά ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ γλεντιού και κεφιού, ενώ οι περισσότεροι άνδρες έδειχναν αυτήν την ημέρα την εκτίμηση τους, προσφέροντας δώρα στις γυναίκες.

Σήμερα στην Ελλάδα τα περισσότερα αιτήματα των γυναικών έχουν κατακτηθεί μετά από πολλούς ΑΓΩΝΕΣ αλλά με τη κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜ(Ι)ΟΥ και με τη ψήφιση όλων των άδικων και σκληρών μέτρων, η ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ χάνει τα πιο σημαντικά δικαιώματα της!

*ΧΑΝΕΙ το δικαίωμα να γίνει ΜΑΝΑ *ΧΑΝΕΙ το δικαίωμα της ΕΡΓΑΣΙΑΣ

*ΧΑΝΕΙ το δικαίωμα της ΥΓΕΙΑΣ *ΧΑΝΕΙ το δικαίωμα της ΜΟΡΦΩΣΗΣ

*ΧΑΝΕΙ το δικαίωμα της ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ *ΧΑΝΕΙ το δικαίωμα της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

*ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ όταν βλέπει τα παιδιά τησ, τα παιδια μας, τη μοναδικη ελπιδα πα ζωη, να λιποθυμουν στα σχολεια λογω υποσιτισμου !

ΟΜΩΣ, Η ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ενάντια στο σχέδιο ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ και ΔΙΑΤΗΡΕΙ το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ!

Για αυτό, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ και της ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ και με αφορμή την ΗΜΕΡΑ της ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ , ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ και ΑΝΕΡΓΕΣ με τους ΑΝΤΡΕΣ σας, τα ΠΑΙΔΙΑ σας τις ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ, τους ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΑΣ , τους ΓΕΙΤΟΝΕΣ και τις ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΕΣ ΣΑΣ , τους ΦΙΛΟΥΣ και τις ΦΙΛΕΣ ΣΑΣ, τους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ και τις ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΕΣ σας, στη

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ την ΠΕΜΠΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 6:00μμ.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ!

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ

(Κάθε Δευτέρα 5:30μμ, στο κτίριο 9Α, πίσω από την ΕΦΟΡΙΑ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ)

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

(Συνέλευση κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ,6:30μμ,ΧΩΡΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, Ιωλκού 33, Βόλος)

http://denplirono-anatropi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου