ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα (ΚΙΦΒ) κάνει έκκληση για φάρμακα.

Το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα (ΚΙΦΒ) κάνει έκκληση για κάλυψη των αναγκών του σε διάφορα φαρμακευτικά  σκευάσματα για τις ανάγκες των άνεργων και άπορων ανασφάλιστων συμπολιτών μας. Πρόκειται για άκρως απαραίτητα φάρμακα, των οποίων η αυξημένη ζήτηση δημιουργεί μόνιμες ελλείψεις στα αποθέματά μας καθώς λόγο της λιτότητας και της μεγάλης συμμετοχής των ασφαλισμένων τα φάρμακα που μας δίνουν τα φαρμακεία και οι πολίτες συνεχώς περιορίζονται.

Η κολοβή επέκταση της ασφάλισης στον ανασφάλιστο πληθυσμό, στο επίπεδο πρωτοβάθμια υγείας, δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των ανασφάλιστων συμπολιτών μας εξ αιτίας του τεράστιου όγκου των ανέργων αλλά και της μεγάλης φτώχειας εργατικών μαζών που αδυνατούν να καταβάλλουν την συμμετοχή και να προμηθευτούν τα φάρμακα που έχουν ανάγκη!

Στις λίστες που ακολουθούν αναγράφεται αρχικά η φαρμακευτική ουσία και από κάτω ορισμένες ενδεικτικές εμπορικές ονομασίες. Γίνονται δεκτά οποιαδήποτε σκευάσματα γενοσήμων από τις ουσίες αυτές.  
 
1) ουσία CLOPIDOGREL 
(εμπορικές ονομασίες: carder, clovix, clovelen, globel, darxa, plavix, plasiver, grepid, dapixol, iscover, plavidosa, heart-free) 
2) ουσία  ATORVASTATIN
(εμπορικές ονομασίες: atorval, atorvalet, lipovast, Lipitor, altoram, holisten, ator-chol, biger, atrost, torvacard, torvaplus, lipigan, arvastatil, lorvaten κλπ)
3) ουσία SERTRALINE 
(εμπορικές ονομασίες: Zoloft, neurosedine, enidap, certorun,
sertraline/generics, sertral, serolux, serotype)
4) ουσία OMEPRAZOLE
(εμπορικές ονομασίες: losec, penrazol, eselan, elcodrop, alevior, elkotheran, benzol, zolandil, veralox, oprazium, odasol, glaveral, sieral, lyopraz, ezipol, elkostop, loproc, lenar, ufonitren, belifax, rythmogastril κ.ά.)
5) ουσία PANTOPRAZOLE 
(εμπορικές ονομασίες: zurcazol, controloc, praz-up, pantium, ozepram) 
6) ουσία VALSARTAN 
(εμπορικές ονομασίες: diovan, dalzad, avalsan, valperol, zakodian, valpressol)  *σημείωση. Υπάρχει ανάγκη και σε συνδυασμούς valsartan όπως πχ Co-diovan, co-dalzad κλπ.

Λοιπές ανάγκες:
Abilify, Actos, Eucreas, Zomarist, Janumet, Jalra, Galvus
Keppra , Efexor XR, Cipralex, Entact  Exforge, Exforge HCT, Copalia, Copalia HCT, Evista  Daflon, Flevostol, Filicine, Fosavance, Lantus Solostar, Neurontin, Gabantin

Εάν θέλετε να στείλετε χρήματα, τότε μπορείτε να ζητήσετε να σας στείλουμε τον τραπεζικό λογαριασμό  των φαρμακείων που βοηθάνε το έργο του ΚΙΦΒ και εμείς θα αγοράσουμε τα φάρμακα που έχουμε ανάγκη.
Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου