ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ενημέρωση από τη δράση στην Ειδομένη στις 27/9/2015


H Λαϊκή Συνέλευση  - Ιατρείο Αλληλεγγύης Γειτονιάς Αγ. Νεκταρίου - Βόλου, ευχαριστεί κάθε συμπολίτη μας που δήλωσε έμπρακτα την αλληλεγγύη του, φέρνοντας στο χώρο μας ρούχα, τρόφιμα και φάρμακα για πρόσφυγες και μετανάστες που ξεριζώνονται καθημερινά από τον τόπο τους, για να γλιτώσουν από τους πολέμους και τη δυστυχία. 

Συνολικά συγκεντρώθηκαν και στάλθηκαν στο Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Αλληλεγγύης (ΚΙΦΑ) Νέας Σμύρνης 22 σάκοι ρούχων - κλινοσκεπασμάτων - υποδημάτων , με σκοπό την άμεση αποστολή τους στον προσφυγικό καταυλισμό ΚαραΤεπέ Μυτιλήνης και Ελαιώνα, ενώ παράλληλα 15 κούτες τροφίμων, ειδών υγιεινής και φαρμάκων μοιράστηκαν στην αποστολή αλληλεγγύης με το ΚΙΦΑ Δράμας , στις 27 Σεπτεμβρίου στην Ειδομένη.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν δόθηκαν για ανάγκες τροφής των σύριων προσφύγων που κατέφτασαν  στο κέντρο κράτησης Βόλου 26/9 (50 ευρώ) και για τις ανάγκες προσφύγων και μεταναστών στα σύνορα της Ειδομένης (100 ευρώ) μέσω των αλληλέγγυων στο Κιλκίς.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια σε όλους τους λόγους που οδηγούν ανθρώπους να παρατάνε τις ζωές τους και να μπαίνουν με τα παιδιά τους αγκαλιά σε μία βάρκα, για να διασχίσουν το Αιγαίο. Ενάντια σε όλους αυτούς που βγάζουν την φασιστική τους χολή, ενάντια στους περισσότερο αδύναμους και κατατρεγμένους.  
Ενάντια στον (εκ)φασισμό, στο μίσος, το φόβο, στην ανεργία, στην εξαθλίωση,  ενάντια στο θάνατο που επιβάλει ο σαρκοβόρος  καπιταλισμός και κάθε του εκπρόσωπος.

Στεκόμαστε στο πλευρό των προσφύγων και όλων των αποκλεισμένων αυτού του συστήματος. Πορευόμαστε με τα ταξικά αδέρφια μας σε κάθε σημείο αυτής της γης, για την ανατροπή των τεράτων του καπιταλισμού και το χτίσιμο της δικής μας ζωής, των αναγκών και επιθυμιών μας.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου