ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Στηρίζουμε το Καραβάνι Αγώνα & Αλληλεγγύης και Αγώνα





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βόλος 01/04/2015
Στηρίζουμε το Καραβάνι Αγώνα & Αλληλεγγύης, από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Αθήνα, για να κάνουμε πράξη  τη δυνατότητα να πάρουμε τη ζωή  στα χέρια μας.

Συμμετέχουμε και καλούμε το Σάββατο 4/4, 7.30μμ , στη  διαδήλωση από πλ. Πανεπιστημίου μέχρι ΕΡΑ Βόλου 

Οι αγώνες των εργαζομένων στην ΒΙΟ.ΜΕ., στην Ελεύθερη Αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΤ3, των πληττόμενων εργαζόμενων στα τσιμέντα Χαλκίδος, των αγωνιζόμενων καθαριστριών  στο Υπουργείο Οικονομικών, των σχολικών φυλάκων  της Θεσσαλονίκης, αφορούν  το σύνολο της εργατικής τάξης και της καταπιεζόμενης κοινωνικής πλειοψηφίας.

Σπιθαμή υποχώρησης στα δίκαια αιτήματά σας, σπιθαμή υποχώρησης στην ανάγκη για ζωή όλης της εργατικής τάξης, εργαζόμενων, ανέργων, συνταξιούχων και νεολαίας.

Με πάλη ταξική, πάλη για ζωή ενάντια στο " μαύρο"  που επιβάλλουν κράτος και αφεντικά με φτώχεια και ανεργία, πορευόμαστε μαζί σας σε δρόμους σύγκρουσης με τους εκφραστές των μνημονιακών πολιτικών και του συστήματος τους.

Πορευόμαστε σε δρόμους διεκδίκησης, αυτοδιαχείρισης, ταξικής αλληλεγγύης και δημιουργίας νέων τρόπων οργάνωσης της ζωής μας, της εργασίας μας, των αναγκών και των επιθυμιών μας. Για να ξημερώσουν επιτέλους και οι δικές μας "ωραίες μέρες".

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕ ΓΥΡΝΑ, ΕΡΓΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ  

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου