ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΦΑ ΔΡΑΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Δράμας κάνει έξωση στο Κοινωνικό Ιατρείο- Φαρμακείο Δράμας

Για ακόμη μια φορά πέφτουν οι μάσκες της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας, αποδεικνύοντας τη συνεργασία τους με το βαθύ κράτος των μνημονιακών πολιτικών και των φασιστικών πρακτικών, που οδηγούν στον αποκλεισμό, από κάθε δημόσιο κοινωνικό αγαθό, χιλιάδες ανθρώπους.

Εργατοπατέρες, φερέφωνα της κυβέρνησης, που  βάζουν την υπογραφή τους στα "καθ όλα νόμιμα" σύμφωνα διάλυσης της ζωής μας ( προγράμματα κοινωφελούς ελαστικής εργασίας , συμφωνίες με ΣΕΒ), κάνουν μαθήματα νομιμότητας  δίνοντας  ακόμη ένα χτύπημα με την υπογραφή τους στην εντολή απομάκρυνσης του Κοινωνικού Ιατρείου - Φαρμακείου Δράμας από το χώρο του Εργατικού Κέντρου όπου στεγαζόταν.

Χτυπούν μια αυτοοργανωμένη δομή που ξαναδίνει νόημα και δύναμη ζωής σε χιλιάδες ανθρώπους που οδηγήθηκαν στον αποκλεισμό.Ότι δε μπορούν οι ίδιοι να εκμεταλλευθούν και να τους αποφέρει οποιοδήποτε  κέρδος απλά το "καθαρίζουν" επιβάλλοντας "νόμο και τάξη".

Από το Βόλο μέχρι τη Δράμα, μας ενώνει η δίψα για τη ζωή που μας στερούνε και η ανάγκη για ξεπέρασμα της μιζέριας, της υποταγής και της εξαθλίωσης. Εργαζόμενοι , άνεργοι, αποκλεισμένοι, αλλά  αγωνιζόμενοι για την ίδια μας τη ζωή, δηλώνουμε ότι οι εκφοβιστικές πρακτικές τους δεν μας φοβίζουν, αλλά μας εξοργίζουν.

Στεκόμαστε στο πλευρό του Κοινωνικού Ιατρείου - Φαρμακείου Δράμας και απαιτούμε από το Εργατικό Κέντρο Δράμας να ανακαλέσει την απόφασή του.

Παίρνουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Κάτω τα χέρια από τους αυτοοργανωμένους χώρους και εγχειρήματα.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΒΟΛΟΣ
ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου