ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ -ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27-6 ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΡΑ ΒΟΛΟΥ, 8ΜΜ



ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ -ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27-6 ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΡΑ ΒΟΛΟΥ, 8ΜΜ
Εννιά μήνες μετά τη κατάργηση, από το Υπουργείο Οικονομικών, των 595 καθαριστριών, που εργάζονταν στις εφορίες και στις υπηρεσίες του, ο αγώνας τους για επαναπρόσληψη παραμένει αποφασιστικός.
Το πείσμα των εργαζομένων και η καθημερινή τους παρουσία έξω από υπουργεία και εφορίες, δημιούργησαν ένα ζήτημα που η κυβέρνηση αδυνατεί να διαχειριστεί, πρωτοστατώντας σε διαδηλώσεις και καταλήψεις με απαράμιλλη αγωνιστικότητα.
Πίσω από τις καθαρίστριες βρίσκεται όλη η εργατική τάξη με τον απόηχο του αγώνα τους να γίνεται σημείο αναφοράς για την ίδια αλλά και συγχρόνως όλων των καταπιεσμένων της κοινωνίας.
Η κυβέρνηση, με τη βοήθεια της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας και την αδυναμία της ρεφορμιστικής αριστεράς κατάφερε να επιβάλλει το μαύρο σε άλλους εργαζόμενους αλλά με τις καθαρίστριες τα βρήκε σκούρα.
Η αλαζονεία της κυβέρνησης, που κυρίως στηριζόταν στην αποκαρδιωτική για τους εργαζόμενους στάση των κυβερνητικών συνδικαλιστών, καλείται τώρα να αντιμετωπίσει έναν από τους πιο καταπιεσμένους κλάδους εργαζομένων, των καθαριστριών,  αλλά και ολόκληρη την εργατική τάξη και τους συμμάχους της.
Γιατί η ανατροπή της κυβέρνησης των μνημονίων, της ανεργίας και της εξαθλίωσης είναι το μόνο χρέος μας. Για μια κοινωνία επιτέλους ανθρώπινη, χωρίς εκμετάλλευση από άνθρωπο σε άνθρωπο. Για μας και τα παιδιά μας!
Νίκη στον αγώνα των καθαριστριών !

Τοπική Ένωση Βόλου της Αναρχοσυνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Ροσινάντε
http://rocinante-volou.blogspot.gr
ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
http://denplirono-anatropi.blogspot.gr
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΤΩΝ (ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ)
http://kentroagona-ergaton.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου