ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ στη 2η πανελλαδική εργατική συνέλευση στο Βόλο



Η Λαική Συνέλευση Γειτονιάς Αγίου Νεκταρίου και το Ιατρείο μας, καλούν στη 2η πανελλαδική εργατική συνέλευση που γίνεται στο Βόλο στις 14 & 15 Δεκέμβρη.

Συμμετείχαμε ενεργά το Σεπτέμβρη στην 1η Εργατική Συνέλευση (http://kentroagona-ergaton.blogspot.gr/2013/09/blog-post.html), στο κατειλημμένο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ. Η γενικευμένη κοινωνική καταστροφή που έχει οδηγήσει στη κλιμάκωση των εργατικών αγώνων με μόνο αντίδοτο τη κλιμάκωση της κρατικής καταστολής, οδηγούν στο αίτημα της συγκρότησης ενός σχεδίου πάλης που θα ενώνει τη δράση σωματείων, αυτο - οργανωμένων χώρων, επιτροπών αγώνα και κάθε συλλογικότητας με στόχο την ανατροπή όλων των διαχειριστών του χρεοκοπημένου καπιταλιστικού συστήματος: Κυβέρνηση, τρόικα, τράπεζες, γραφειοκράτες συνδικαλιστές κι άλλους πολλούς που αναζητούν, διαρκώς, όρους και προϋποθέσεις.

Προτάσσουμε τις δικές μας ανάγκες απέναντι στους καταστροφείς της ζωής μας και συζητάμε, πάνω στα κομβικά ζητήματα των θεματικών ενοτήτων της 2ης Πανελλαδικής, τους όρους της ενότητας της τάξης μας, με στόχο την ανατροπή των όρων ύπαρξης του καπιταλισμού.

Καλούμε κάθε συλλογικότητα, συνέλευση, κοινωνικό ιατρείο/φαρμακείο και κάθε κοινωνικό αγωνιστή να συμμετάσχει στη 2η πανελλαδική εργατική συνέλευση για να συζητήσουμε τις μεθόδους της κοινωνικής μας απελευθέρωσης από τα δεσμά του εξευτελισμού και τη βαρβαρότητα του κεφαλαίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου