ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΤΑ-ΔΙΩΞΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΟΤΑ ΒΟΛΟΥΕίναι περίεργο, που η “υπηρεσιακή ανικανότητα” του συναδέλφου και συναγωνιστή Θ. Τσαλούχου, ανακαλύφθηκε μέσα σε περίοδο απεργιακών κινητοποιήσεων των ΟΤΑ.

Και επισημαίνεται από αυτούς, που αφενός είναι υπεύθυνοι για την αξιολόγησή του και τοποθέτησή του, αφετέρου, την προηγούμενη περίοδο των απεργιακών κινητοποιήσεων, δεν είχαν εκδηλώσει φανερά καμία μομφή στην υπηρεσιακή επάρκειά του.

Η μη στήριξή του, από το ΔΣ του Συλλόγου μας, των εργαζομένων στους ΟΤΑ Μαγνησίας, δείχνει, παρά τις πολιτικές διαφορές που υπάρχουν, πολιτική μυωπία και καιροσκοπισμό, έλλειμμα εργατικής αλληλεγγύης και αδυναμία κατανόησης των πραγματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε σαν κλάδος, αλλά και σαν εργατική τάξη.

Καμία δίωξη σε κανένα συνάδελφο, συναγωνιστή, απεργό.

Απέναντι στο σύνθημα και πρακτική του γραφειοκρατικού συνδικαλισμού, “Αντισταθείτε μέχρι να πεθάνετε”, αντιτάσσουμε το σύνθημα, “Εξεγερθείτε μέχρι να τους ανατρέψουμε”.

Και αυτό γίνεται μόνο με την υιοθέτηση του αιτήματος της Γενικής Πολιτικής Απεργίας Διαρκείας, που κερδίζει συνεχώς έδαφος.

Για να πάρουμε τις τύχες της ζωής μας στα δικά μας χέρια.

Ανδρέας Ξηρομερίτης
Κίνηση Μετωπικής Ανατροπής ΟΤΑ (ΚΙΝΗ.Μ.Α) Βόλου
Μέλος Ανεξάρτητου Κέντρου Αγώνα Εργατών (ΑΚΑΕ) Μαγνησίας

http://www.e-volos.gr/el/interviews/apergia_ota__dioxi_sundikalisti.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου