ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Η μεγαλύτερη υγειονομική βόμβα είναι η χρεοκοπία του καπιταλισμού, που διαλύει τα πάντα.

Οι σωτήρες του κεφαλαίου πιστεύουν πως οτιδήποτε δεν επιφέρει χρήμα στο ταμείο τους, κόβεται, όπως το σύστημα ΥΓΕΙΑΣ και ΠΡΟΝΟΙΑΣ!


Το Ιατρείο Αλληλεγγύης δεν είναι μία πράξη φιλανθρωπίας, αλλά ένα σύμβολο αλληλεγγύης βαθιάς πολιτικής σημασίας.
Αντιδρώντας έμπρακτα σε πολιτικές που εξαθλιώνουν τον άνθρωπο, κατασκευάζουν στρατιές ανέργων, και δημιουργούν χιλιάδες ανασφάλιστους, απαντάμε υλοποιώντας στην πράξη την αλληλεγγύη, τη συλλογικότητα και την αυτοδιαχείριση. Στόχος μας είναι η αυτοοργάνωση της κοινωνίας σε αντίθεση με την απάθεια που προβάλλεται από παντού, η δυνατότητα της κοινωνίας να λειτουργεί και να δρα συλλογικά σε αντίθεση με τον ατομισμό που είναι κυρίαρχη αξία της εποχής μας. Σκοπός δεν είναι η βοήθεια των αδυνάτων και μόνο, αλλά η οργάνωση της κοινωνίας στην αναχαίτιση αρχικά των συνεπειών της κρίσης, ενώ ταυτόχρονα μέσα από αυτές τις διαδικασίες να μπαίνουν ζητήματα ισότητας και συλλογικότητας ως βάσεις για οποιονδήποτε αγώνα αλλά και ως προτάγματα για το μέλλον.

Είναι μια συλλογική δράση, παρέχεται χωρίς αντίτιμο, σε επίπεδο συμβουλευτικής και ιατρικής υποστήριξης σε θέματα ψυχικής και σωματικής υγείας από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων (δεν θα γίνεται συνταγογράφηση φαρμάκων) και σε θέματα φαρμακευτικής αγωγής σε ανασφάλιστους και σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες .

Καλούμε όλους τους γιατρούς , τους νοσηλευτές , τους φαρμακοποιούς και όλους τους συμπολίτες μας να σταθούν δίπλα μας και να πλαισιώσουν με τη συμμετοχή τους αυτή την προσπάθεια. Ας αποδείξουμε ότι όταν χρεοκοπούν οι τράπεζες δεν χρεοκοπεί ούτε η κοινωνία ούτε οι άνθρωποι της.

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου