ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

Τα προβλήματα του υγειονομικού προσωπικού υπόψη των βουλευτών

Παραμένει απλήρωτο το νοσηλευτικό προσωπικό Ν. Μαγνησίας, που απασχολείται σε ιδιωτικές κλινικές και στο Γηροκομείο Βόλου, θέμα που έθεσαν στον β’ αντιπρόεδρο της Βουλής Θανάση Νάκο, αλλά και στους βουλευτές της Μαγνησίας, σε συναντήσεις που θα έχουν τις επόμενες ημέρες.
Σε συνάντηση που είχε με τον κ. Νάκο η πρόεδρος του Σωματείου Υγειονομικού Ιδιωτικού Νοσηλευτικού Προσωπικού Μαγνησίας Μαρία Πλαϊνού, του έθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα της περιοχής, καθώς και το Γηροκομείο Βόλου και το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και έξι μήνες.
Ο Θαν. Νάκος ενημέρωσε ότι η κατάσταση αυτή οφείλεται στην έλλειψη ρευστότητας και όλα έχουν σχέση με την εκταμίευση της επόμενης δόσης των 31,5 δις €, από την οποία ποσό 6,5 δις € θα πάνε στον κάδο υγείας, ώστε να πληρωθούν τα οφειλόμενα από τα ασφαλιστικά ταμεία και τον ΕΟΠΥΥ προς τα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα.
Οι συναντήσεις των Σωματείου θα συνεχιστούν με τους υπόλοιπους βουλευτές της Μαγνησίας, προκειμένου να τους ενημερώσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα
2012-07-30 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου