ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Προς ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Υπόψη: Προέδρου, Φωτόπουλου Νίκου Θέμα: Χαράτσια ακινήτων μέσω λογ/σμων ΔΕΗ

Συνάδελφοι,



Η Επιτροπή μας που δημιουργήθηκε πριν δυο χρόνια με αφορμή των θέμα των διοδίων, έχει στρέψει εδώ και καιρό τη προσοχή της στο ζήτημα της ιδιωτικοποίησης των κοινωνικών αγαθών και ιδιαίτερα της ενέργειας.

Έχουμε ήδη από πέρυσι εκδώσει ανακοίνωση ενάντια στην πώληση της ΔΕΗ (επισυνάπτεται), τη δημιουργία ιδιωτικών εργοστασίων παραγωγής ενέργειας (ENGAL, επισυνάπτεται), ενώ συντονίζουμε αυτή τη στιγμή τη δράση μας με κατοίκους της Β.Α. Εύβοιας για την αποτροπή δημιουργίας εργοστασίου παραγωγής ενέργειας από την ΤΕΡΝΑ.

Η επιτροπή μας με απόφασή της στις 21/9 (επισυνάπτεται) αναπτύσσει δράση ενάντια στα χαράτσια της κυβέρνησης και της τρόικας, ενώ στην ίδια απόφαση τίθεται και το ζήτημα του νέου τέλους ακινήτων μέσω λογαριασμών της ΔΕΗ.

Η πρόταση της επιτροπής μας είναι η παύση πληρωμών των λογαριασμών της ΔΕΗ και οποιουδήποτε άλλου πάροχου από τη στιγμή ενσωμάτωσης του νέου φόρου στους λογαριασμούς ρεύματος.

Έχετε απόλυτο δίκιο στις ανακοινώσεις σας, ότι η ενσωμάτωση του φόρου θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα για την ίδια τη δημόσια επιχείρηση.


Σας προσκαλούμε στην ανοικτή συγκέντρωση-συζήτηση, την Κυριακή, 2/10/11, 10.30πμ, στο Δημαρχείο του Βόλου προκειμένου να μας ενημερώσετε με ποιο πρακτικό τρόπο η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ σκοπεύει να εμποδίσει την εφαρμογή του νόμου και εμείς από τη πλευρά μας να σας ενημερώσουμε για τις δικές μας ενέργειες εδώ και πανελλαδικά μέσω των επιτροπών μας και των λαϊκών συνελεύσεων που συμμετέχουμε για να αναπτύξουμε το κοινό αγώνα ενάντια στην κοινωνική καταστροφή που μας απειλεί.

Ενημερώστε τους εκπροσώπους της επιτροπής μας για την παρουσία σας προκειμένου να σας συμπεριλάβουμε στο δελτίο τύπου το οποίο θα εκδοθεί αύριο.

Αγωνιστικά,



Οι εκπρόσωποι της επιτροπής μας

Γιάννης Χατζηγιάννης (697-2004219)

Αντρέας Ξηρομερίτης (6972967981)

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
epitropi.agona.thessalias@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου