ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Στηρίζουμε το Καραβάνι Αγώνα & Αλληλεγγύης, από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Αθήνα, για να κάνουμε πράξη  τη δυνατότητα να πάρουμε τη ζωή  στα χέρια μας.

Δηλώνουμε τη στήριξή μας στους εργαζόμενους της ΒΙΟΜΕ και τους Ρομπέν του ξύλου, που αποφάσισαν ότι για να μπορέσουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια, θα αγωνιστούν για να πάρουν την παραγωγή και τη ζωή τους στα χέρια τους.

Το Ιατρείο Αλληλεγγύης Γειτονιάς Αγ. Νεκταρίου, στηρίζοντας την ενότητα των δράσεων των αυτοοργανομένων–αυτοδιαχειριζόμενων  Κοινωνικών Ιατρείων  Αλληλεγγύης με το εργατικό κίνημα, στέκεται στο πλευρό του Εργατικού Ιατρείου στη ΒΙΟΜΕ, που λειτουργώντας στο χώρο του αυτοδιαχειριζόμενου  εργοστασίου, αγωνίζεται για τη σύνδεση και πραγμάτωση των εργατικών και κοινωνικών αναγκών.
Δημόσια Δωρεάν Υγεία για ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους
Δικαίωμα στη δουλειά και αξιοπρέπεια στη ζωή
Ο αγώνας για την πραγμάτωση των αναγκών και επιθυμιών της τάξης των καταπιεσμένων για την υγεία, την παιδεία, την εργασία, τη στέγαση, την τροφή μας, είναι ο αγώνας για όλη μας τη ζωή ενάντια στο καπιταλισμό και τους πολιτικούς του διαχειριστές.

Ενώνουμε τη φωνή και τη δράση μας μαζί σας, τσακίζοντας τις διασπαστικές πρακτικές που επιστρατεύουν αφεντικά και γραφειοκράτες εναντίον σας. Αλληλέγγυοι προχωράμε με όραμα μια κοινωνία, όπου θα ορίζουμε εμείς τους όρους εργασίας, τους όρους της ζωής μας, ενάντια στην υποτίμηση των ζωών μας από κράτος, κυβερνήσεις, τρόικες, αφεντικά, φασίστες και κάθε επίδοξο διαχειριστή της καθημερινότητάς μας προς όφελος του κεφαλαίου.

Με πάλη ταξική, αυτοοργάνωση κι αλληλεγγύη, πάλη για ζωή ενάντια στην κυριαρχία που επιβάλλουν κράτος και αφεντικά με φτώχεια και ανεργία, πορευόμαστε μαζί σας σε δρόμους σύγκρουσης, διεκδίκησης, αυτοδιαχείρισης, ταξικής αλληλεγγύης και δημιουργίας νέων τρόπων οργάνωσης της ζωής μας, της εργασίας μας, των αναγκών και των επιθυμιών μας. Για να ξημερώσουν επιτέλους και οι δικές μας "ωραίες μέρες".

ΤΑ ΕΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!
ΚΑΙ στη δουλεία ΚΑΙ στην υγεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου