ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΤΑ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ



Η Λαϊκή Συνέλευση Γειτονιάς Αγ. Νεκταρίου συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων στο Δήμο Βόλου.
  • ενάντια στην υποτιθέμενη "αξιολόγηση με ποσοστώσεις", που θα οδηγήσει έναν αριθμό εργαζομένων στην απόλυση και στην ανεργία
  • ενάντια στην αυταρχική, τρομοκρατική και προκλητικά αντεργατική συμπεριφορά της νέας δημοτικής αρχής του Μπέου, που εκφράζει τη "νέα" πολιτική που θα εφαρμόσει στο Δήμο. Την "ενός ανδρός αρχή"!  Γι αυτό χρησιμοποιεί φράσεις όπως, "είστε όλοι κοπρίτες και θα σας διώξω με τις κλωτσιές", χειροδικία Δημοτικού Συμβούλου (μέλους της παράταξής του) κατά εργαζόμενου στο Δήμο, ενέργειες φίμωσης των εργαζομένων, αφού δεν τους επιτρέπει να βάλουν τα ζητήματά τους στο Δημοτικό Συμβούλιο για να πάρει θέση.
Τα συνθήματα των εργαζομένων στο Δημοτικό Συμβούλιο, "ο δήμος ανήκει στο λαό και όχι στο κεφάλαιο το ιδιωτικό" και "η τρομοκρατία δεν θα περάσει, νόμος είναι το δίκιο του εργάτη", εκφράζουν την αντίθεσή τους σε αυτό ακριβώς που προτίθεται να κάνει η δημοτική αρχή του Μπέου, πιστή (αλλά ανεξάρτητη!) στις επιταγές της συγκυβέρνησης της χρεοκοπίας.

Πλήρη ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου, τρομοκράτηση των εργαζόμενων και πολιτική που θα βασίζεται στο "αποφασίζουμε και διατάσσουμε". Εξάλλου ο ίδιος έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι "είμαστε επιχειρηματίες και έτσι θα πολιτευθούμε στο Βόλο"

Έχουμε νιώσει βαθιά στο πετσί μας την πολιτική των επιχειρηματιών σε βάρος μας, με την εξαθλίωση, τη φτώχεια, την ανεργία, την απώλεια της αξιοπρέπειάς μας, τελικά με το σβήσιμο της ίδιας της ύπαρξής μας.
Θα τους αφήσουμε; Η αυτοί η εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου