ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΚΙΦΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η αλληλεγγύη ο επόμενος εχθρός της Κυβέρνησης!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την ώρα που η δημόσια υγεία καταργείται, η κυβέρνηση στοχοποιεί συλλογικές και αυτοοργανωμένες προσπάθειες πολιτών. Χθές 24/10/2013 η αστυνομία εισέβαλε στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού και στους Γιατρούς του Κόσμου έπειτα από καταγγελία για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών!! (Στο παρελθόν ανάλογη επέμβαση έχει γίνει και στο Κοινωνικό Ιατρείο της Λαική Συνέλευσης Μαγνησίας)
Όσο εξοργιστικό και αν είναι το συμβάν δεν είναι κάτι που μας προκαλεί έκπληξη. Άλλωστε πριν λίγες ημέρες ο ίδιος ο πρωθυπουργός δήλωνε «ότι το πραγματικό κοινωνικό κράτος δεν χτίζεται με λαϊκισμούς, ούτε με παρακομματικούς μηχανισμούς». Με άλλα λόγια βάφτισε «παρακομματικούς μηχανισμούς» τα εκατοντάδες Κοινωνικά Ιατρεία και τις δομές αλληλεγγύης που δίνουν καθημερινό αγώνα στο πλευρό της κοινωνίας. Η έφοδος της αστυνομίας δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι τα Κοινωνικά Ιατρεία στέκονται απέναντι και πολεμάνε, καταγγέλλουν και αγωνίζονται ενάντια στο σύστημα που μας εξαθλιώνει.
Αυτό που κυρίως ενοχλεί στην τεράστια επιτυχία όλων των μορφων αλληλέγγυων δράσεων είναι οτι αποδεικνύει στην πραξη οτι μπορουν να γινουν ολα αυτά χωρις το ΚΕΡΔΟΣ σε χρήμα. Οτι όλες αυτές οι συλλογικότητες τα καταφέρνουν θαυμάσια παρακάμπτοντας την πεμπτουσια του καπιταλισμου, και έτσι δείχνουν τον δρόμο προς άλλες μορφες οργάνωσης και κυρίως ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ. Ότι μια άλλη κοινωνία είναι εφικτή, μια κοινωνία που στηρίζεται στην αλληλεγγύη, στην εμπιστοσύνη και στον αλτρουισμό σπάζοντας τα καλούπια του ατομικισμού, που χρόνια τώρα θέλουν να μας επιβάλουν.
Τα Κοινωνικά Ιατρεία είναι παράνομα για τον λογιστή Άδωνη Γεωργιάδη και τον Δένδια, αλλά για τους νόμους τους αδιαφορούμε. Τη μόνη νομιμοποίηση που χρειαζόμαστε μας την δίνει η κοινωνία και η πίστη των εθελοντών στον δίκαιο αγώνα μας!
Δεν τα παρατάμε, δεν φοβόμαστε! Θα μας βρίσκουν απέναντι τους!!!

ΚΙΦΑ ΔΡΑΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου