ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Νίκη στον αγώνα των καθηγητών! Κάτω η επιστράτευση κι η κυβέρνηση της εξαθλίωσης



ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ – ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
Πέμπτη,  16 ΜΑΗ, 7μμ, Πλ. Ελευθερίας/Βόλος

Νίκη στον αγώνα των καθηγητών!
Κάτω η επιστράτευση κι η κυβέρνηση της εξαθλίωσης

Η Πρωτοβουλία για Ανεξάρτητο Κέντρο Αγώνα Εργατών καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές κι ολόκληρη την εργατική τάξη, ιδιαίτερα τη νεολαία που είναι ο κύριος όγκος των ανέργων να στηρίξει το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που αποφάσισε η ΓΣ συνέλευση της τοπικής ΕΛΜΕ αλλά και την επιτυχή πραγματοποίηση της απεργίας στις 17/5 αλλά και την επόμενη εβδομάδα.

Η πολιτική «πυγμής» της επιστράτευσης της σκέψης για απεργία είναι το πρωτόγνωρο της νέας κατάστασης, μιας κυβέρνησης που φοβάται ακόμα και τον ίσκιο της.
Οι θλιβεροί προστάτες της, ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ εμφανίστηκαν πλέον ως οι πραγματικοί χωροφύλακες των τραπεζιτών, της διάλυσης του δημόσιου σχολείου. Κάτω η συνδικαλιστική γραφειοκρατία της επιστράτευσης!

Σήμερα παρά ποτέ, φαίνεται πόσο αναγκαία είναι η προσπάθεια που έχουμε αναλάβει για τη συγκρότηση ενός κέντρου αγώνα ενάντια στο κράτος, την εργοδοσία, τους φασίστες και τους συνδικαλιστές λοχίες τους.

Πανελλαδικές εξετάσεις δεν μπορούν να γίνουν με τους καθηγητές επιστρατευμένους, τα οχήματα της ασφάλειας να περιπολούν και τα ΜΑΤ να απωθούν.

Να οργανώσουμε τη νίκη μας με το σπαθί της προλεταριακής επανάστασης για μια κυβέρνηση των σωματείων μας, των επιτροπών αγώνα, των απεργιακών μας επιτροπών και των εργατικών μας συμβουλίων για τη καθολική μας κοινωνική χειραφέτηση από τις αλυσίδες των καπιταλιστών.

Καλούμε ολόκληρη την εργατική τάξη να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο και στις απεργιακές επιτροπές στα εξεταστικά κέντρα.


Πρωτοβουλία για Ανεξάρτητο Κέντρο Αγώνα Εργατών
http://kentroagona-ergaton.blogspot.gr/


2 σχόλια:

  1. Εγω δεν ειμαι εργατης καθοτι ανεργος αρα πλεον στερουμε την ιδιοτητα αυτη μπορω να συμετασχω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή