ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΡΥΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗΣ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΡΥΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗΣ

Η πρώτη προειδοποίηση για τους κινδύνους της υγείας μας έγινε από το κέντρο λοιμώξεων, με αφορμή τις συλλήψεις οροθετικών γυναικών. Το υπηρετικό πολιτικό προσωπικό της εξαθλίωσης και της χρεοκοπίας της ζωής μας, πήρε τα πρώτα δραστικά μέτρα για την ασφάλειά μας, που ήταν η δημόσια διαπόμπευση και στιγματισμός των θυμάτων ιερόδουλων! Η υγεία μας σώθηκε!

Η δεύτερη προειδοποίηση για την υγεία μας γίνεται για τα μέσα θέρμανσης και καύσης που χρησιμοποιούμε (τζάκια, ξυλόσομπες, πέλετ), σε αντικατάσταση του ακριβού πετρελαίου θέρμανσης και αερίου (τα 2/3 της τιμής είναι κρατικοί φόροι υπέρ τοκογλυφικού χρέους). Έβγαλε πάλι ανακοίνωση το κέντρο λοιμώξεων, που νοιάζεται για την υγεία μας, για τους κινδύνους που εγκυμονεί η ανεξέλεγκτη χρήση αυτών των μέσων καύσης.

Αυτοί που μας καταδίκασαν στην ανεργία και στην φτώχεια, που πετσόκοψαν μισθούς και συντάξεις, που μας οδήγησαν σε ένα νέο εργασιακό μεσαίωνα, που αύξησαν δυσθεώρητα τα είδη πρώτης ανάγκης, ενδιαφέρονται τώρα για μας.
Οι υπηρέτες της χρεοκοπίας και της εξαθλίωσης των εργαζομένων, αφού διέλυσαν ότι υπήρχε από το δημόσιο σύστημα υγείας και τις κοινωνικές δομές πρόνοιας, νοιάζονται τώρα για την υγεία μας, για τους ρύπους και την αιθαλομίχλη από τα τζάκια και τις σόμπες μας!

Η κύρια αιθαλομίχλη που μας απειλεί, οι βασικοί ρύποι που καταστρέφουν το οξυγόνο της ζωής μας και μας κρατούν σε ασφυξία, είναι οι κυβερνήσεις των χρεοκοπημένων μνημονίων και υποταγής στο χρηματιστικό κεφάλαιο υποδούλωσης των λαών.

Να παράγουμε το δικό μας οξυγόνο, μέσα από τους εργατικούς αγώνες και την αλληλεγγύη μας, μακριά από φιλανθρωπικές φιέστες και ιδιωτικές χορηγίες, να γεμίσουμε τα πνευμόνια μας και φυσώντας δυνατά, να διαλύσουμε τη ρυπαρή αιθαλομίχλη της τρικομματικής συγκυβέρνησης και των χρυσών αυγών που παράγει, κάνοντας το άλμα στους καθαρούς ουρανούς.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

2/1/2013
Ανδρέας Ξηρομερίτης
Μέλος Ανοιχτής Συνέλευσης Μαγνησίας

1 σχόλιο:

  1. Ναι, χ3στηκαν για την υγεία μας... μάλλον ψάχνουν πώς να επιβάλουν κάποιο τέλος ακόμη. Προετοιμάζουν την "κοινή γνώμη" με ενορχηστρωμένη προπαγανδιστική μπουρδολογία απ' τα κανάλια που είναι υπό τον έλεγχο των εργοδοτών της "κυβέρνησης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή