ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ S/M LIDL


Τη δεύτερη ημέρα διαμαρτυρίας (18/5) έξω από τη γερμανική αλυσίδα τροφίμων S/M Lidl στον Ξηρόκαμπο, με την απαίτηση να παραδοθούν δωρεάν τρόφιμα στη Λαϊκή Συνέλευση Γειτονιάς του Αγ. Νεκταρίου για φτωχούς συμπολίτες μας, που δεν μπορούν να περιμένουν τις εκλογές, την ακύρωση των μνημονίων και βρίσκονται στα όρια της εξαθλίωσης, ολόκληρη η αστυνομική δύναμη Μαγνησίας και οι υπηρεσίες ασφάλειας του νομού βρέθηκαν έξω από το χώρο διαμαρτυρίας για να εκφοβίσουν όσους διαμαρτύρονται.
Με υπερδιπλάσιες δυνάμεις από τους διαμαρτυρόμενους, με περικύκλωση τους, με «φωτογράφιση» προσώπων και ανθρώπων αποδεικνύεται ότι ο μεγαλύτερος εχθρός του συστήματος είναι οι πεινασμένοι κι όχι όσοι χρεοκόπησαν τη χώρα ή σε αντίθεση με το πεινασμένο λαό έχουνε τα ράφια τους γεμάτα ενώ εμείς τα σπίτια μας άδεια.
Ακόμα και μετά την λήξη της διαμαρτυρίας, τα συμβατικά οχήματα της ασφάλειας «συνόδευσαν» τους κατοίκους του Αγ. Νεκταρίου μέχρι τα σπίτια τους!

ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ!
Ενιαίο ταξικό μέτωπο αγώνα ενάντια στους καταστροφείς της ζωής μας
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
Αλληλεγγύη, οργάνωση, εξέγερση και ανατροπή όσων μας καίνε τη ζωή.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
(Συνέλευση κάθε Τετάρτη, 7.30μμ, ΧΩΡΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, Ιωλκού 33, Βόλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου