ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 6.00μμ (χειμώνα), 7.00μμ (καλοκαίρι)
ΘΕΟΦΙΛΟΥ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6981200566, 6978889545, 6982510424

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!

Δ ΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ!

Η επιτροπή μας καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους επαγγελματίες που καταστρέφονται από τη κρίση και τη νεολαία που μάχεται στα σχολεία και τα πανεπιστήμια, να οργανώσουμε τώρα τη δράση μας για να αντιμετωπίσουμε τη κοινωνική καταστροφή που μας σπρώχνει η κρίση του καπιταλισμού.
Το κούρεμα του χρέους σε οποιοδήποτε ποσοστό (21%, 50% ), η ανταλλαγή ομολόγων με άλλα μικρότερης αξίας, μεγαλύτερης διάρκειας και υψηλότερου επιτοκίου, σημαίνει στην παγκόσμια καπιταλιστική αγορά μείωση μισθών και συντάξεων κατά 50%, αυξήσεις των τιμών και φόρων κατά 50%, μείωση των δημοσίων υπαλλήλων, των πτωχεύσεων, επιχειρήσεων, των νοσοκομείων, των κοινωνικών υπηρεσιών, των σχολείων, των πανεπιστημίων κατά 50%, αύξηση της ανεργίας κατά 50% και αύξηση κατά 100% όσων θα ζουν κάτω από το επίσημο όριο φτώχιας. Οποιαδήποτε μορφή κι αν πάρει η χρεοκοπία η χρεοκοπία του συστήματος, αντιτάσσουμε ένα και μοναδικό σύνθημα: ΕΞΕΓΕΡΣΗ και ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
Οργανωνόμαστε για την υπεράσπιση της ζωής μας:
  • ΔΕΝ πληρώνουμε τα φορολογικά χαράτσια. Όποιος πληρώσει τα χαράτσια δεν θα μπορεί να βάλει πετρέλαιο θέρμανσης (με 1€/λίτρο!) και να εκπληρώσει τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις του.
  • ΔΕΝ πληρώνουμε τους λογαριασμούς ρεύματος. Η ενσωμάτωση του νέου χαρατσιού των ακινήτων θα δημιουργήσει εκ των πραγμάτων αδυναμία πληρωμής σε χιλιάδες. Με το νέο νομοσχέδιο είναι αδύνατον να γίνει διακανονισμός του λογαριασμού αν δεν πληρωθεί πρώτα το χαράτσι. Οι πάροχοι ρεύματος υποχρεούνται(!) να διακόπτουν το ρεύμα στερώντας τη ζωή από χιλιάδες ανθρώπους. Προχωράμε σε μαζική άρνηση πληρωμής των λογαριασμών ρεύματος και οργανώνουμε την αντίστασή μας στους δρόμους και τις γειτονιές.
  • Αγωνιζόμαστε να δημιουργηθούν τώρα τοπικές λαϊκές συνελεύσεις και επιτροπές δρόμων, γειτονιάς, συνοικίας, που θα σταθούν αλληλέγγυες σε όλους όσους είτε αρνηθούν, είτε δεν μπορούν να πληρώσουν τα χαράτσια, διεκδικώντας το δικαίωμα στη δουλειά, αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, υγεία, παιδεία. Όλα τα κοινωνικά αγαθά είναι δωρεάν.
  • Υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας. Μόνο οι εργαζόμενοι μπορούν να διαγράψουν όλο το χρέος των τοκογλύφων.
  • Αγωνιζόμαστε να ανατρέψουμε τη κυβέρνηση της τρόικας για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, καταπίεση και χρεοκοπημένες ζωές.
Ο ΛΟΙ ΣΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 
ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ»
ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ, 6.30μμ, ΧΩΡΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, ΙΩΛΚΟΥ 33, ΒΟΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου